Aktuella Artister

Om Grangärdefestivalen

Vi behöver Sponsorer

Vår ambition är också att under hösten och vintern erbjuda konserter/musikevenemang med intressanta artister/grupper som förhoppningsvis kan möjliggöra ekonomi för en utomhuskonsert vid Sjömagasinet 2013.

Vill du/ni vara med och sponsra/ge ett bidrag

Vi har tre nivåer på våra ”färdiga paket” 2.000 kr, 1.000 kr, 500 kr och ett alternativ – ”valfritt belopp”.
Alla är välkomna att vara med. Företag, organisationer, familjer och privatpersoner. Kontakta oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen el ring Marianne 0730-860063 eller Tia 070-3248794 så berättar vi mera.

Alla som bidrar med 500 kr eller mer får dessutom också namnet med på en samlingsaffisch i kyrkan och i en ”tack-annons”

Utan alla våra sponsorer och övriga frivilliga krafter skulle vi inte kunna genomföra sommarfestivalen.

Hör gärna av dig till någon av oss i festivalkommittén om du vill vara med och hjälpa till eller sponsra evenemanget.

Överskottet går till utveckling av Grangärdefestivalen. 2008 köpte vi bl.a materialet till scenen och 2009 inköpte vi det som behövdes för att få till ett dansgolv. Det gjorde vi för att glädja alla danssugna. Se listan på dansbanesponsorer. Ett varmt tack till alla som bidrog med "hundralappar eller mer".

2010 finansierade festivalen renoveringen av bryggan vid sjömagasinet.

Våra olika sponsorpaket kan du läsa mera om här. Vi behöver hur många frivilliga krafter som helst.

Kontakta oss via kontaktformuläret eller kontakta någon av oss i festivalkommittén:

Marianne Gottfridsdotter Nåhem 070-5521880 eller 0730-860063
Tia Permats 070-3248794
Anette Linderholm 0240-641074 
Anne Unge 070-5340225

Grangärde hästen

De huvudartister som medverkar hos oss får ta emot en Grangärdehäst som en symbol för att de uppträtt på Grangärdefestivalen.

 

 

 

Vi som arrangerar Grangärdefestivalen

Vi firar 5-årsjubileum 2011 !

ArrangörernaGrangärdefestivalen startade 2007 som ett litet eget projekt under bygdens intresseförening. Eftersom festivalen har utvecklats, blivit större och årligt återkommande bildade vi fyra arrangörskvinnor vid årsskiftet 2009/2010 ”Grangärdefestivalen Ek förening”. Vår ambition är att, förutom sommarens Grangärdefestival, även under året kunna tillföra bygden olika musikaliska evenemang och andra publika tillställningar.

Vi fyra är ett team som jobbar helt ideellt, men utan all hjälp från våra sponsorer och frivilliga medarbetare skulle vi inte klara av att genomföra festivalen.  

Vi önskar er alla välkommna till årets arrangemang!

Historik om Festivalen

Festival

Det som började med tankar, drömmar och diskussioner mellan familjerna Malmgren och Nåhem under en hundpromenad i Grangärde kyrkby vintern 2007 har resulterat i en årligt återkommande festival och mycket mera!

Grangärdefestivalen genomfördes första gången år 2007 och då i samband med Grangärdebygdens vecka. Janne Schaffer och Björn J-son Lind uppträdde på scenen vid Sjömagasinet på lördagen. Grenge All Stars, ett för kvällen sammansatt band spelade och underhöll efter lördagskonserten.

Läs mer...